Bernadette Szocs a câștigat, ieri, medalia de bronz în proba feminină de simplu a turneului de tenis de masă din cadrul Universiadei de vară de la Taipei.

A fost cea de-a 11-a medalie cucerită de delegația „tricoloră”, ceilalți performeri fiind: gimnasta Larisa Iordache (2 de aur și una de bronz), Alina Rotaru (aur, săritura în lungime), Alexandru Soare (argint, 10.000 de metri), Alin Firfirică (argint, aruncarea discului), Andrei Muntean (bronz, sărituri), Andrei Gag (bronz, aruncarea greutății), Bianca Răzor (bronz, 400 m și bronz, ștafeta feminină de 4×400).

În lipsa unui acord scris din partea Evenimentul Zilei, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului România, a 11-a medalie la Universiadă.

rootstireaActualitate/EsentialAlte sporturi
Bernadette Szocs a câștigat, ieri, medalia de bronz în proba feminină de simplu a turneului de tenis de masă din cadrul Universiadei de vară de la Taipei. A fost cea de-a 11-a medalie cucerită de delegația „tricoloră”, ceilalți performeri fiind: gimnasta Larisa Iordache (2 de aur și una de bronz),...

Preluat de la EVZ