Fostul procuror al DNA, Mircea Negulescu, va rămâne în istorie Justiţiei pentru modul incredibil în care şi-a permis să afecteze vieţile unor oameni printr-o simplă fractură de pix.

CADOURI PENALE. Procurorul „Portocală” a primit MITĂ 100 de buchete de flori pentru femeile din SRI si DNA

Conform luju.ro, Negulescu, cunoscut şi ca „procurorul Portocală” au fabricat prejudiciile în trei mari dosare: Lukoil, Chiliman şi Cosma. Primul dintre acestea a fost restituit de instanţă pentru „nedescrierea modului de calcul al prejudiciului”. Cel mai ghinionist a fost  Andrei Chiliman, fostul primar al Sectorului 1, căruia i s-au adăugat patru zerouri în prejudiciul calculat în dosarul său. Astfel, cifra imputată acestuia a ajuns la incredibila sumă de 670 milioane euro.

ACUZAȚII GRAVE! Șefa DNA, Laura Kovesi, îl acoperă pe „Portocală”, ex-procurorul suspectat că a luat MITĂ | VIDEO

„La Mircea Cosma invenţia se vede din avion, Curtea de Conturi şi experţii au stabilit “0” prejudiciu.

Fostul procuror DNA Ploieşti, Mircea Negulescu (foto) vestit pentru instrumentarea dosarelor penale ale unor personalităţi de prim rang (Victor Ponta, Vasile Blaga, Sebastian Ghiţă, Andrei Chiliman, Mircea Cosma şi alţii) a jonglat cu prejudiciile în dosarele pe care le-a instrumentat într-o manieră greu de înţeles. Nu singur, ci împreună cu specialiştii din parchet, sau alţi procurori care i-au preluat dosarele capacităţii în stabilirea arbitrară a prejudiciilor fără de care infracţiunilor le-ar fi lipsit unul din elementele esenţiale pentru a putea exista.

Senzaţionalul procuror Portocală! Este incredibil CE A PUTUT FURA şi motivul pentru care A FĂCUT-O

Lumeajustitiei.ro va prezintă trei cazuri etalon din activitatea vestitului Mircea Negulescu (apreciat în mod deosebit de Laura Kovesi, care a intervenit pentru apărarea reputaţiei lui la CSM), care a fost izgonit anul acesta din DNA la presiunea opiniei publice (că altfel nu l-ar fi dat nimeni afară), şi care în prezent face obiectul mai multor acţiuni disciplinare şi plângeri penale. Mircea Negulescu stă azi la fereală, ca procuror la Parchetul Câmpina, sperând că lumea îl va uita. Faptele sale de bravadă sunt însă de neuitat. Mai ales felul în care în dosarele sale de răsunet a folosit arma prejudiciului pentru a-şi justifica inculpările.

Avem DOVADA! Documentul care arată că fostul procuror DNA „Portocală” a LUAT MITĂ

Iată trei cazuri etalon din activitatea procurorului Mircea Negulescu, de la PCA Ploieşti şi DNA Ploieşti, care demonstrează că modul de calcul al prejudiciilor la nivelul parchetelor este unul mai mult decât îndoielnic şi că, în lipsa unei răspunderi profesionale, prejudiciul poate fi întins oricât de către procurori, că nu mai contează. Totul e să iasă bine la palmares indiferent dacă distrugi destine şi activităţi comerciale. Nu întâmplător se caracteriza singur Mircea Negulescu în confesiunile către apropiaţii săi: “Am ajuns un vânător de oameni!”… “Sunt periculos!”

MITA lui „Portocală” pentru angajatele DNA și SRI, în atenția procurorului general. DENUNȚ la Parchetul General

rootstireaActualitate/EsentialJustiţie
Fostul procuror al DNA, Mircea Negulescu, va rămâne în istorie Justiţiei pentru modul incredibil în care şi-a permis să afecteze vieţile unor oameni printr-o simplă fractură de pix. CADOURI PENALE. Procurorul „Portocală” a primit MITĂ 100 de buchete de flori pentru femeile din SRI si DNA Conform luju.ro, Negulescu, cunoscut şi...

Preluat de la EVZ