Dana Gârbovan, preşedinta Uniunii Naţionale a Judecătorilor din România, a cerut Plenului CSM să amâne discutarea “Raportului privind auditul extern al managementului Inspecţiei Judiciare pentru anul 2016” pentru o dată ulterioară “că să avem timpul necesar studierii acestuia”. Aceasta spune că raportul pe audit trebuie studiat îninte de a fi discutat de membrii CSM. Raportul de audit extern al managementului Inspecţiei Judiciare pe anul 2016 a fost făcut public numai pe dată de 28 august, iar pe dată de 30 august a fost inclus, spre a fi discutat, pe ordinea de zi a Plenului CSM.

Stimaţi colegi,

Va solicităm să amânaţi pentru o dată ulterioară discutarea “Raportului privind auditul extern al managementului Inspecţiei Judiciare pentru anul 2016”, subiect aflat pe ordinea de zi din dată de 30 august 2017, pentru că să avem timpul necesar studierii acestuia.

Raportul a fost făcut public abia pe dată de 28 august şi am dori să-l analizăm cu atenţie pentru a remite o poziţie Consiliului înainte de a-l discuta în Plen.

Va solicităm, de asemenea, să ne comunicaţi orice alte acte care au legătură cu acest raport (puncte de vedere, note) şi au fost formulate la nivelul Consiliului.

Situaţia de la Inspecţia Judiciară a fost folosită că argument pentru modificarea legilor justiţiei, de aceea este imperativ să analizăm obiectiv ce merge bine şi ce deficienţe s-au găsit în managementul instituţiei, pentru a putea argumenta propuneri alternative la legile justiţiei în vederea îmbunătăţirii activităţii acestei instituţii.

Cu stimă,

Judecător Dana Gîrbovan

Uniunea Naţională a Judecătorilor din România

rootstireaActualitate/EsentialJustiţie
Dana Gârbovan, preşedinta Uniunii Naţionale a Judecătorilor din România, a cerut Plenului CSM să amâne discutarea “Raportului privind auditul extern al managementului Inspecţiei Judiciare pentru anul 2016” pentru o dată ulterioară “că să avem timpul necesar studierii acestuia”. Aceasta spune că raportul pe audit trebuie studiat îninte de a...

Preluat de la EVZ