Premierul a semnat contract cu Lockheed Martin pentru transfer de tehnologie pentru F16

Premierul Mihai Tudose și vicepreședintele companiei Lockheed Martin, Jonathan Hoyle, au semnat, miercuri, un acord pentru transfer de tehnologie la ce la mai înalte standarde pentru avioanele F16, au precizat surse guvernamentale citate de agenția Mediafax.

Premierul Mihai Tudose l-a primit, miercuri, la Palatul Victoria, pe vicepreședintele companiei Lockheed Martin, Jonathan Hoyle.

De asemenea, există discuții foarte avansate cu compania Lockheed Martin, pentru producția de camioane, precum și modernizarea Romaero“, au mai precizat sursele citate.

Delegația Lockheed Martin, una din companiile semnificative specializate în cercetarea, dezvoltarea, producția și integrarea tehnologiilor avansate din domeniul militar s-a întâlnit marți si cu miistrul Apărării Adrian Țuțuianu căruia i-au prezentat “oportunitățile de cooperare industrială și propuneri de colaborare cu industria națională de apărare”.

La întâlnirea de la Ministerul Apărării au participat și “șefi ai structurilor militare implicate în procesul de achiziție de tehnică militară”, conform unui comunicat al ministerului.

Reprezentanții companiei americane au prezentat oportunitățile de cooperare industrială și propuneri de colaborare cu industria națională de apărare. Partea română a detaliat cele opt programe esențiale de înzestrare ale Armatei României, dar și alte intenții privind dezvoltarea de noi tehnologii militare în România. Astfel de întâlniri vor continua în perioada următoare, conform calendarului de consultări cu actorii principali prezenți pe piața mondială și națională a industriei de apărare“, se mai spune în comunicatul Apărării.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/08/premierul-a-semnat-contract-cu-lockheed-martin-pentru-transfer-de-tehnologie-pentru-f16-41697.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/08/premierul-a-semnat-contract-cu-lockheed-martin-pentru-transfer-de-tehnologie-pentru-f16-41697-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
Premierul Mihai Tudose și vicepreședintele companiei Lockheed Martin, Jonathan Hoyle, au semnat, miercuri, un acord pentru transfer de tehnologie la ce la mai înalte standarde pentru avioanele F16, au precizat surse guvernamentale citate de agenția Mediafax. Premierul Mihai Tudose l-a primit, miercuri, la Palatul Victoria, pe vicepreședintele companiei Lockheed Martin,...

Preluat de la romania ntv