Personaje din basme pe străzile din Constanța! Cele mai spectaculoase trupe de teatru de stradă din Europa iau cu asalt orașul

Constănțenii și turiștii sunt așteptați pe 2 septembrie, de la ora 18.30, în fața Sălii Sporturilor, la întâlnirea cu cele mai spectaculoase trupe de teatru de stradă din Europa!

Festivalul Internațional de Stradă ART DISTRICT 2017 aduce la Constanța tradiția marilor parade medievale și scrie, astfel, o pagină de istorie modernă pentru orașul nostru, al cărui trecut nu a inclus și această perioadă atât de importantă la nivel european.

Astfel, pe 2 septembrie 2017, din fața Sălii Sporturilor se pleacă, în plimbare, alături de insecte și păpuși gigantice, dragoni și arlechini, zei, zeițe și toboșari din alte vremuri, pe Bulevardul Tomis până în Peninsulă. Acolo, în Piața Ovidiu, vor avea loc spectacole așa cum nu s-au mai văzut.

Duminică, 3 septembrie 2017, actorii vă vor aștepta și încânta începând de la ora 12.00 și până la ora 22.00, în zona de la Lupoaică, pe Faleza Cazino, în Portul Turistic, în Piața Ovidiu etc. Astfel, personaje din toate basmele, poveștile și dramaturgia lumii, pantomima, circul, comedia, dansul, acrobația, muzica de stradă și parada vor lua cu asalt traseul descris mai sus, transformându-l în scene deschise, inundate de lumini, muzică, personaje ireale și bună dispoziție.

Zeci de artiști vor face din Constanța casa artelor timp de două zile și vor da viață străzilor, uimind publicul de toate vârstele, din toate categoriile sociale. Prima ediție a Festivalului Internațional de Stradă ART DISTRICT are ca punct de pornire, în acest an, orașul Constanța, municipiul reședință de județ, urmând ca, în anii următori, să poată călători prin toate orașele județului.

Printre trupele invitate se numără Transe Express (Franța), Camouflage Roadshow (Germania), ULIK & LE SNOB & Cie (Franța), Worldbeaters Music (Marea Britanie), Ilotopie (Franța), Cirquet Confetti (Spania), Les Enjoliveurs Compagnie (Franța), Cia La Tal (Spania), Barbarossa Samba Group (România), Le Caramantran (Franța), Compania 9 (România) etc.

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/08/personaje-din-basme-pe-strazile-din-constanta-cele-mai-spectaculoase-trupe-de-teatru-de-strada-din-europa-iau-cu-asalt-orasul-41700.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/08/personaje-din-basme-pe-strazile-din-constanta-cele-mai-spectaculoase-trupe-de-teatru-de-strada-din-europa-iau-cu-asalt-orasul-41700-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
Constănțenii și turiștii sunt așteptați pe 2 septembrie, de la ora 18.30, în fața Sălii Sporturilor, la întâlnirea cu cele mai spectaculoase trupe de teatru de stradă din Europa! Festivalul Internațional de Stradă ART DISTRICT 2017 aduce la Constanța tradiția marilor parade medievale și scrie, astfel, o pagină de istorie...

Preluat de la romania ntv