Este vorba despre Florin andone, atacantul celor de la Deportivo la Coruna. Acesta a fost implicat într-un incident din cauza căruia riscă o amendă usturătoare, atât din partea poliţiei cât şi din partea clubului de fotbal.

Presa din Spania a scris că fotbalistul român ar fi creat o scenă pe aeroportul „Los Rodeo” din Tenerife. Se pare că unul dintre vameşi l-ar fi rugat pe Federico Cartabia să-i prezinte actul de identitate, dar acesta l-ar fi ignorat.

Pentru a fi scena completa, fotbalistul i-ar fi râs în faţă vameşului.

Văzând ceea ce se întâmplă, antrenorul echipei şi-a cerut scuze pentru comportamentul „elevului” său, şi l-a informat pe vameş ca toate actele se află la ofiţerul de presă.

Când totul părea ca se liniştise, Florin Andone a intervenit în dicuţie spunând că vameşul nu ar fi avut niciun drept să ceară actele de indentitate.

Pepe Mel, antrenorul echipei, a reacţionat foarte dur, strigând la Andone să tacă din gură.

Atât fotbalistul Andone, cât şi colegul său, Cartabia riscă să primească o amendă din partea clubului, dar şi a autorităţilor, pentru tulburarea liniştii publice, informează Inforoes.

rootstireaActualitate/EsentialSport
Este vorba despre Florin andone, atacantul celor de la Deportivo la Coruna. Acesta a fost implicat într-un incident din cauza căruia riscă o amendă usturătoare, atât din partea poliţiei cât şi din partea clubului de fotbal. Presa din Spania a scris că fotbalistul român ar fi creat o scenă pe...

Preluat de la EVZ