În ultimele zile, Christian Sabbagh a postat mai multe mesaje pe pagina sa personală de Facebook, din care reiese că acesta şi-a încheiat colaborarea cu Kanal D.

Într-un mesaj postat marţi, Christian Sabbagh le muţumeşte tuturor celor care au fost alături de el pe parcursul anilor în care a fost prezentator la Kanal D, dar mai ales oamenilor de acasă care l-au urmărit.

„Vă mulţumesc pentru toţi cei 7 ani în care m-aţi urmărit la Kanal D. Am simţit căldura dumneavoastră sufletească, emoţia! Cifrele de audienţă spun totul!”, este mesajul de pe Facebook.

În următoarea zi, omul de televiziune a mai postat un mesaj care întăreşte ideea că ar fi încheiat colaborarea cu acea televiziune. De data aceasta, Sabbagh îşi motivează decizia spunând că s-a ajuns la un nivel în care nu mai este vorba de bani, ci despre pasiunea lui: să demonstreze că adevărul iese mereu la suprafaţă.

„În decembrie 2014, un ofiţer SRI era găsit mort în locuinţă, cauza decesului fiind… sinuciderea. Cum nu mai am echipă, Iulia a devenit operator TV, Anais – ajutor de operator TV, colonelul Costică Ionescu – poliţist cu peste 25 de ani de experienţă în „infracţiuni contra vieţii”, consilierul meu.

Nu pot rămâne indiferent la problemele oamenilor, aşa că o să fac anchete pe cont propriu. Aici nu mai e vorba de show-uri TV, de rating, de bani, sau ambiţii profesionale, ci de o simplă convingere: adevărul iese mereu la lumină!”, a mai scris vedeta pe Facebook.

rootstireaActualitate/EsentialDivertisment
În ultimele zile, Christian Sabbagh a postat mai multe mesaje pe pagina sa personală de Facebook, din care reiese că acesta şi-a încheiat colaborarea cu Kanal D. Într-un mesaj postat marţi, Christian Sabbagh le muţumeşte tuturor celor care au fost alături de el pe parcursul anilor în care a fost...

Preluat de la EVZ