Uitați de pesudo-păpușile umane despre care s-a tot scris până acum. Deși trendul a prins la public și tot mai multe tinere au tendința de a copia imaginea idilică a păpușilor de plastic și de a o materializa pe propriile trupuri, o japoneză șochează de-a dreptul prin look-ul pe care a decis să-l adopte.

Lulu Hashimoto își etalează cu mândrie aspectul fizic, cu toate că majoritatea celor care trec pe lângă ea se uită ca la un obiect de porțelan sau un personaj din filmelele horror.

Lulu se îmbracă exact ca o păpușă și are trăsăturile perfecte pentru o ființă de plastic, exact așa cum sunt cele cu care se joacă fetițele.

Pentru a fi cât mai aproape de păpușile de plastic, Lulu și-a făcut și niște tatuaje la încheieturile de la mâini și de la picioare, care imită perfect mișcările unei păpuși. Fața ei este atât de ireală, încât poți să juri că este de plastic, chiar și după ce o admiri preț de câteva minute.

rootstireaActualitate/EsentialDivertisment
Uitați de pesudo-păpușile umane despre care s-a tot scris până acum. Deși trendul a prins la public și tot mai multe tinere au tendința de a copia imaginea idilică a păpușilor de plastic și de a o materializa pe propriile trupuri, o japoneză șochează de-a dreptul prin look-ul pe...

Preluat de la EVZ