Donald Trump şi-a anunţat vizita în zonele afectate de inundaţii, pe conturile de socializare unde, informa că va călători în Austin, Texas şi orașul Houston pentru a face un tur al Centrelor de Operaţiuni de Urgenţă dorind să vadă cu ochii săi ce ravagii a făcut uraganul Harvey.

Melania Trump l-a însoţit în această misiune dar, din nefericire, a fost sancţionată foarte dur de americani. I s-a reproşat că a venit nepotrivit îmbrăcată în zonele calamitate. Jurnaliştii au surprins-o pe Melania Trump îmbrăcată cu pantaloni deasupra gleznei foarte moderni, cu modelul celebru de geacă „Top Gun”, pantofi stiletto, ochelari de soare de aviator, cu toate că vremea era urâtă. Evident că ţinuta era una de zi, sub nicio formă pentru a se prezenta cu ea în zonele inundate.

Nici preşedintele Trump n-a fost inspirat. A ales să poarte o pereche de pantaloni deschişi la culoare în contextul în care pe unde a mers era nămol şi multă mizerie după inundaţiile catastrofale, iar în picioare avea o pereche de ghete foarte fine.

Mii de mesaje s-au declanşat pe reţelele de socializare, care mai de care mai critice la adresa Melaniei Trump pentru că a purtat pantofi cu toc cui la inundaţii. “Melania Trump makes waves with “storm stilettos” titrează AFP.

Reamintim că Uraganul Harvey a lovit statele americane Texas și Louisiana de pe țărmul Golfului Mexic. În oraşul Houston au fost închise două aeroporturi, majoritatea căilor ferate și multe școli, iar ploile torenţiale continuă şi în prezent.

rootstireaActualitate/EsentialInternaţional
Donald Trump şi-a anunţat vizita în zonele afectate de inundaţii, pe conturile de socializare unde, informa că va călători în Austin, Texas şi orașul Houston pentru a face un tur al Centrelor de Operaţiuni de Urgenţă dorind să vadă cu ochii săi ce ravagii a făcut uraganul Harvey. Melania Trump...

Preluat de la EVZ