Dacia face un pas major în procesul de înnoire a gamei sale, odată cu prezentarea noului Duster, un SUV cu design modern și atrăgător. Începută în 2010, povestea de succes a celui mai vândut model Dacia continuă cu un nou capitol.

După şapte ani, noul Duster va fi prezentat în premieră mondială pe 12 septembrie în cadrul unei conferințe de presă care va avea loc la Salonul Auto de la Frankfurt.

Modelul prezintă un design exterior complet nou şi, conform constructorului, “o adevărată revoluţie în interior”.

Constructorii de la Dacia consideră că noua maşină de teren va confirma și consolida succesul înregistrat de actuala generație a SUV-ului Dacia, comercializată în peste un milion de exemplare în ultimii șapte ani.

“Noul Duster nu se mulțumește să reinterpreteze codurile estetice ale predecesorului său. Liniile inspirate ale designului exterior evocă robustețe și siguranță, trăsături specifice unui adevărat SUV, pregătit să abordeze cele mai dificile trasee offroad. Caracterul afirmat al modelului este accentuat de noua nuanță de caroserie, Orange Atacama”, spun constructorii.

Noul Duster oferă un confort sporit, beneficiind de un interior complet nou, cu materiale de calitate. La toate acestea se adaugă o serie de echipamente noi, care vor putea fi descoperite în detaliu începând din 12 septembrie.

În lipsa unui acord scris din partea Evenimentul Zilei, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Made in Romania. Noul Duster porneşte să cucerească lumea.

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/08/duster-20.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/08/duster-20-300x281.jpgrootstireaActualitate/EsentialEconomie
Dacia face un pas major în procesul de înnoire a gamei sale, odată cu prezentarea noului Duster, un SUV cu design modern și atrăgător. Începută în 2010, povestea de succes a celui mai vândut model Dacia continuă cu un nou capitol. După şapte ani, noul Duster va fi prezentat în...

Preluat de la EVZ