Ministrul Afacerilor Externe din Ungaria, Peter Szijjarto, a declarat că va vedea dacă se schimbă ceva în legătură cu decizia luată in 2016.

În anul 2016, a fost luată decizia ca diplomaţii unguri să nu participe la festivităţile organizate de ambasadele României, cu ocazia zilei de 1 Decembrie.

Peter Szijjarto a declarat că până la 1 Decembrie, reprezentaţii ţării sale vor anunţa dacă se va schimba ceva în ceea ce priveşte interdicţia diplomaţilor ungari.

Acesta a fost întrebat în cadrul unei conferinţe la care a participat şi ministrul de Externe al României, Teodor Meleşcanu, dacă anul acesta situaţia va fi diferită.

„Am luat o decizie anul trecut și vom vedea dacă se schimbă ceva. Vă anunțăm până pe 1 decembrie”, a spus Peter Szijjarto, conform Agerpres.

rootstireaActualitate/EsentialPolitica
Ministrul Afacerilor Externe din Ungaria, Peter Szijjarto, a declarat că va vedea dacă se schimbă ceva în legătură cu decizia luată in 2016. În anul 2016, a fost luată decizia ca diplomaţii unguri să nu participe la festivităţile organizate de ambasadele României, cu ocazia zilei de 1 Decembrie. Peter Szijjarto a...

Preluat de la EVZ