Vezi galeria foto:

V-aţi imaginat vreodată cum ar fi să vedeţi, în imagini, pas cu pas evoluţia şi traseul embrionului uman? Ei bine, fotograful Lennart Nilsson și-a petrecut 10 ani din viață, înregistrând creșterea embrionului uman, de la concepție până la naștere. Mai exact, Nilsson a reușit să facă ceva cu adevărat minunat şi în acelaşi timp emoţionant. Pentru prima dată, oamenii au putut să vadă cu ochii lor dezvoltare timpurie a vieţii umane. Acest proces este unul foarte complex și totodată magic, care merită toată atenția noastră:

Când s-a făcut remarcat, pentru prima dată Lennart Nilsson? Lumea a auzit prima dată despre Lennart Nilsson, potrivit site-ului omofon.com în anul 1965, când revista LIFE a publicat 16 pagini din fotografiile sale cu evoluția embrionului uman. Fotografiile au apărut la scurt timp și în Stern, Paris Match, The Sunday Times și alte publicații.

Microscoapele și aparatele de fotografiat au fost principala pasiune a lui Nilsson chiar din copilărie. În timp, acesta s-a focusat să arate lumii frumusețea corpului uman la nivel micro. A reușit să realizeze primele fotografii cu un făt în anul 1957, dar nu erau destul de bune pentru a fi publicate.

Fotograful nu s-a dat bătut și, în cele din urmă, a reușit să obțină fotografii foarte precise cu ajutorul unui cistoscop – un instrument medical, care este utilizat pentru a examina interiorul vezicii urinare. A atașat acestuia un aparat de fotografiat și o lumină și a reușit astfel să facă mii de fotografii ce au urmărit viața embrionului în uterul mamei sale.

Tag-uri: imagini, embrion, copil, fotografie, Lennart Nilsson, nastere, evolutie, fat

În lipsa unui acord scris din partea Evenimentul Zilei, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului IMAGINI care îţi taie RĂSUFLAREA. Evoluţia FĂTULUI UMAN, urmărită timp de zece ani de fotograful Lennart Nilsson | GALERIE FOTO .

evz.ro

libertatea.ro

rtv.net

wowbiz.ro

b1.ro

cancan.ro

infoactual.ro

unica.ro

fanatik.ro

dcnews.ro

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/08/evolutie-fat-nastere-11.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/08/evolutie-fat-nastere-11.jpgrootstireaActualitate/EsentialFapt divers
Vezi galeria foto: IMAGINI CARE ITI TAIE RASUFLAREA CU EVOLUTIA EMBRIONULUI UMAN V-aţi imaginat vreodată cum ar fi să vedeţi, în imagini, pas cu pas evoluţia şi traseul embrionului uman? Ei bine, fotograful Lennart Nilsson și-a petrecut 10 ani din viață, înregistrând creșterea embrionului uman, de la concepție până la naștere....

Preluat de la EVZ