Aşa îşi intitulează, politicianul Gelu Vişan postarea de pe contul personal de socializare unde îşi argumentează acuzaţiile vis-a-vis de „zăbăucul” Lazăr, acuzându-l „că nu ştie ce este aia democraţie şi că face neamul moţilor de râs” .

“Zăbăucul Lazăr a declarat ieri, nici mai mult nici mai puțin că România este o democrație neconsolidată și din acest motiv nu poate avea instituții ca în Franța, ci unele speciale, în care Procurorul general să facă politică, de exemplu și să facă “ceva” pe eforturile României de treizeci de ani. Nu mă interesează că în capul lui sec care face de rușine neamul moților, nu știe ce e aia democrație, dar să spui de la nivelul Procurorului General al României o asemenea tâmpenie, face un rău incomensurabil României (…). Ceea ce habar nu are Augustin Lazăr este că dacă România nu e democrație consolidată, este, dacă ar fi să ne luăm după capul lui, dictatură. Declarația zăbăucului sună cam așa: România este o dictatură”.

Văşan merge mai departe cu acuzaţiile afirmând că: “Nu de puține ori, inclusiv în postarea precedentă am spus că România este Republica procurorilor, pentru că numai așa se explică cum un om atât de slab pregătit, nu spun prost, poate ajunge Procuror General (…)”.

“Dacă nu se va întâmpla niciuna din acestea, nu am decât să constat că ” Gura Prostului Adevăr Grăiește” și anume că în capul lui crede că în România există dictatura Procurorilor, asta neânsemnând că România nu este o democrație consolidată, ci că o instituție a statului român a luat-o razna și trebuie corectată; dacă nu va fi demis in urma acestei declarații înseamnă că Parlamentul trebuie dizolvat și cuplul trist Lazăr -Kovesi trebuie să preia și puterea politică, pentru a oficializa o stare care e doar în capul Prostovanului” a mai scris politicianul pe contul personal de Facebook.

rootstireaActualitate/EsentialJustiţie
Aşa îşi intitulează, politicianul Gelu Vişan postarea de pe contul personal de socializare unde îşi argumentează acuzaţiile vis-a-vis de „zăbăucul” Lazăr, acuzându-l „că nu ştie ce este aia democraţie şi că face neamul moţilor de râs” . 'Zăbăucul Lazăr a declarat ieri, nici mai mult nici mai puțin că România...

Preluat de la EVZ