„Guriță” s-a certat cu patronul Ionuț Negoiță și are de gând să demisioneze de la gruparea din Ștefan cel Mare. Antrenorul este nemulțumit de lotul subțire numeric și valoric.

Cosmin Contra are șanse mici „să prindă paltonul” în Ștefan cel Mare. Antrenorul echipei Dinamo vrea să demisioneze de pe banca tehnică, din cauza relației tot mai încordate cu Ionuț Negoiță.

A trimis săgeți în public

„Guriță” a cerut, în repetate rânduri, transferuri și nu s-a sfiit s-o declare chiar și public. „Eu sper ca în ultimele zile (n.r – din mercato) patronul echipei să-și dea seama că avem nevoie de întăriri. Minimum doi jucători. Acum depinde doar de el”, a declarat Contra după meciul câștigat în ultima etapă a Ligii I, la Chiajna, scor 3-1 împotriva Concordiei.

Fostul internațional român a mai avut o tentativă de-a pleca de la Dinamo, înainte de startul sezonului, dar s-a răzgândit, impulsionat și de perspectiva de-a evolua în cupele europene.

Vrea doi jucători, dar primește unul

Ieri, Adrian Mutu, directorul general al dinamoviștilor, a explicat că la nivelul conducerii nu există probleme. „Relațiile dintre mine, Cosmin și Negoiță sunt foarte bune și nu s-a pus niciodată problema ca cineva să plece”, a afirmat „Briliantul”, pentru gsp.ro. Însă, dacă antrenorul a cerut „minimum doi jucători”, Mutu a anunțat altceva. „În acest moment avem nevoie de un singur jucător și el va veni, o să vedeți în zilele următoare.”

În lipsa unui acord scris din partea Evenimentul Zilei, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Contra a ajuns la capătul răbdării și pleacă de la Dinamo.

rootstireaActualitate/EsentialFotbal intern
„Guriță” s-a certat cu patronul Ionuț Negoiță și are de gând să demisioneze de la gruparea din Ștefan cel Mare. Antrenorul este nemulțumit de lotul subțire numeric și valoric. Cosmin Contra are șanse mici „să prindă paltonul” în Ștefan cel Mare. Antrenorul echipei Dinamo vrea să demisioneze de pe banca...

Preluat de la EVZ