Jurnalistul Victor Ciutacu susține că premierul Mihai Tudose ar avea „înțelegeri oculte”cu oameni „sus puși”. De asemenea, Ciutacu afirmă că Tudose este „experimentul” Securității, care a venit după altul „nereușit”, cel al foștilor premieri, Victor Ponta, Dacian Cioloș și Sorin Grindeanu.

„”Experimentul Tudose” al Securității (știu, Mihai, așa zic răutăcioșii, să trecem peste) vine după altul nereușit. Mai exact, povestea relativ tinerilor, vorba lu’ nea Traian, “europeni cu papion” Ponta, Cioloș și Grindeanu. Dacă, de bine, de rău, primul s-a mișcat decent în postura de premier (și a făcut praf candidatura la prezidențiale), ceilalți doi s-au dovedit un soi de roboți de bucătărie fără pic de potențial electoral: niște gâmfoși goi de conținut pe care nu i-ar vota niciodată vecinu’ de la 4. Așa că, după o atentă chibzuință, s-a scos iar pe piață “modelul Băsescu”, de astă dată în tușe mai groase””, a scris Ciutacu, pe pagina sa de Facebook.

El a adăugat că „vă place sau nu, Tudose are față de băiat de-al nostru din cartier, nu e deloc prost (dar face foarte bine pe…), spune bancuri, înjură băncile hrăpărețe și asupritorii străini, face apologia disciplinei militare și a mâinii de fier, iar prin spatele cortinei bate palma profitabil cu bogătașii transnaționali sprijiniți politic de diverși licurici. Adică, la vedere, exact ce place poporului suveran să audă. Știu, nu tuturor, da’ politica se face pe majorități. Iar omul corespunde modelului. Habar n-am dacă o să le iasă securiștilor mangleala asta, dar, după ce au eșuat lamentabil cu ultimii doi figuranți, e și asta o pistă de încercat. Dacă nu ține, sănătate la rude!”

„P.S. Faceți voi socoteala simplă de câți bani a semnat de primire pe facturile de armament de la străinii pe care-i persifelează în scurtul său mandat naționalistul de la Brăila și poate vă lămuriți cum e cu netârnarea”, a conchis Ciutacu.

În lipsa unui acord scris din partea Evenimentul Zilei, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ciutacu, despre Mihai Tudose: „Experimentul” Securității.

rootstireaActualitate/EsentialPolitica
Jurnalistul Victor Ciutacu susține că premierul Mihai Tudose ar avea „înțelegeri oculte”cu oameni „sus puși”. De asemenea, Ciutacu afirmă că Tudose este „experimentul” Securității, care a venit după altul „nereușit”, cel al foștilor premieri, Victor Ponta, Dacian Cioloș și Sorin Grindeanu. „'Experimentul Tudose' al Securității (știu, Mihai, așa zic răutăcioșii,...

Preluat de la EVZ