Bebelușul găsit aruncat în toaletă a murit la Maternitate - mama, cercetată pentru omor!

Bebelușul găsit de polițiști, astăzi, în toaleta din spatele curții, în Gorgota, județul Prahova, a murit după câteva ore, la Maternitatea din Ploiești, oamenii legii deschizând o anchetă pentru omor pe numele mamei.

Purtătorul de cuvânt al Poliției Prahova, Raluca Brezeanu, a declarat corespondentului MEDIAFAX că pruncul găsit aruncat în toaleta din spatele curții a fost declarat decedat la câteva ore după descoperire.

„A decedat la Maternitatea Ploiești. Polițiștii au deschis un dosar penal pentru omor. Mama este și ea internată la Maternitate, acolo unde a fost dusă cu Ambulanța”, a declarat Brezeanu.

La rândul său, purtătorul de cuvânt al Ambulanței Prahova, George Duță a precizat că fetița nou-născută a fost dus la Maternitate, în timpul transportului fiind făcute manevre de resuscitare.

„Era o fetiță, de aproximativ 1,5 kilograme, în stare gravă, hipotermică. Pe timpul transportului s-au făcut manevre de resuscitare. Din păcate a decedat”, a declarat Duță.

Potrivit acestuia, un echipaj al Ambulanței a transportat-o pe mama, în vârstă de 30 de ani, la Maternitate, miercuri dimineața, cu hemoragie, însă aceasta nu a spus că tocmai a născut.

Surse medicale au precizat că femeia ar suferi de afecțiuni psihice.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/08/bebelusul-gasit-aruncat-in-toaleta-a-murit-la-maternitate-mama-cercetata-pentru-omor-41705.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/08/bebelusul-gasit-aruncat-in-toaleta-a-murit-la-maternitate-mama-cercetata-pentru-omor-41705-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
Bebelușul găsit de polițiști, astăzi, în toaleta din spatele curții, în Gorgota, județul Prahova, a murit după câteva ore, la Maternitatea din Ploiești, oamenii legii deschizând o anchetă pentru omor pe numele mamei. Purtătorul de cuvânt al Poliției Prahova, Raluca Brezeanu, a declarat corespondentului MEDIAFAX că pruncul găsit aruncat în...

Preluat de la romania ntv