BACALAUREAT 2017. Candidaţii la cea de a doua sesiune a examenului de Bacalaureat susţin miercuri proba de evaluare a competenţelor digitale (proba D), potrivit calendarului aprobat de Ministerul Educaţiei Naţionale.

Următoarea probă – de evaluare a competenţelor lingvistice într-o limbă de circulaţie internaţională (proba C) – se va desfăşura în zilele de 30 şi 31 august.  BACALAUREAT 2017. Rezultatele vor fi afişate pe 1 septembrie până la ora 16,00, iar contestaţiile se pot depune în aceeaşi zi între orele 16,00 şi 20,00. Afişarea rezultatelor finale este programată pentru data de 6 septembrie.  39.435 de absolvenţi de liceu s-au înscris pentru a susţine examenul naţional de Bacalaureat în sesiunea august – septembrie.

rootstireaActualitate/EsentialFapt divers
BACALAUREAT 2017. Candidaţii la cea de a doua sesiune a examenului de Bacalaureat susţin miercuri proba de evaluare a competenţelor digitale (proba D), potrivit calendarului aprobat de Ministerul Educaţiei Naţionale. Următoarea probă - de evaluare a competenţelor lingvistice într-o limbă de circulaţie internaţională (proba C) - se va desfăşura în zilele...

Preluat de la EVZ