ATENȚIE. ȘOFERI! Lucrări pe podurile de la Fetești și Cernavodă - circulația se va desfășura pe o bandă pe sens!

Circulația rutieră se va desfășura pe o bandă pe sens pe podurile de la Fetești și Cernavodă, în perioada 30 august – 8 septembrie, de luni până joi, în intervalul orar 22.00-06.00, ca urmare a lucrărilor de întreținere a căilor de rulare, informează, miercuri, CNAIR.

Lucrările se vor executa doar în cursul săptămânii, de luni până joi, în intervalul orar 22:00 – 06:00. „Această măsură a fost luată deoarece pe acest segment de drum traficul rutier este încă destul de intens spre și dinspre litoral”, precizează Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR).

„Având în vedere posibilitatea deteriorării condițiilor meteorologice și apropierea încheierii sezonului favorabil execuției lucrărilor, CNAIR nu a mai putut amâna efectuarea reparațiilor”, se arată în comunicatul companiei.

Inițial, lucrările erau programate în luna iulie, tot pe timp de noapte, dar au fost amânate din cauza traficului intens specific sezonului estival.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/08/atentie-soferi-lucrari-pe-podurile-de-la-fetesti-si-cernavoda-circulatia-se-va-desfasura-pe-o-banda-pe-sens-41704.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/08/atentie-soferi-lucrari-pe-podurile-de-la-fetesti-si-cernavoda-circulatia-se-va-desfasura-pe-o-banda-pe-sens-41704-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
Circulația rutieră se va desfășura pe o bandă pe sens pe podurile de la Fetești și Cernavodă, în perioada 30 august – 8 septembrie, de luni până joi, în intervalul orar 22.00-06.00, ca urmare a lucrărilor de întreținere a căilor de rulare, informează, miercuri, CNAIR. Lucrările se vor executa doar...

Preluat de la romania ntv