Toate aceste metode nu sunt alt ceva decât nişte escrocherii foarte bine gândite şi regăsite în unele anunțuri de angajare, care solicită apelarea unui număr care începe cu 09… pentru a oferi informații despre oferte de muncă sau pentru tot felul de premii tentante pe care le poţi câştiga.

Până în prezent, Autoritatea Naţională de Reglementare în Comunicaţii (ANRC), a acordat licenţe pentru numere care încep cu “0900”, pentru servicii de divertisment, jocuri şi concursuri telefonice, cu “0903”, pentru servicii de informaţii generale, de afaceri şi de marketing, si cu “0906”, pentru servicii de divertisment pentru adulti şi tot ei atenţionează că aceste tarife practicate de aceste numere sunt de până la 1,5 euro pe minut şi vă puteţi treti cu facturile încărcate.

Apelurile către aceste numere nu se scad din minutele incluse în abonamente, fiind taxate separat. Din acest motiv abonaţii care sunt contactaţi şi rugaţi să-şi dea datele personale la un număr care începe cu 0906X trebuie  să ignore total, chiar dacă oferta pare tentantă. Şi nici la beep-uri nu trebuie să reacţioneze.

rootstireaActualitate/EsentialFapt divers
Toate aceste metode nu sunt alt ceva decât nişte escrocherii foarte bine gândite şi regăsite în unele anunțuri de angajare, care solicită apelarea unui număr care începe cu 09... pentru a oferi informații despre oferte de muncă sau pentru tot felul de premii tentante pe care le poţi câştiga. Până...

Preluat de la EVZ