Accident îngrozitor pe o autostradă din Marea Britanie, provocat de un șofer român care conducea un TIR.

Șoferul din România a intrat cu TIR-ul pe care îl conducea într-un automobil în care se afla o familie. Accidentul a avut loc pe o autostradă, scrie Daily Mail.

Scott Hall, cetățeanul britanic în vârstă de 41 de ani a povestit pe Facebook că se întorcea dintr-o vacanță, împreună cu familia sa. Acesta a precizat că automobilul pe care îl conducea a fost lovit din lateral de un camion, condus de un șofer român.

Mașina a fost târâtă mai mulți metri pe carosabil. Imaginile terifiante au fost surprinse de camera de supraveghere pe care bărbatul o avea montată pe bord.

În imagini se observă cum mașina este deviată de la drum, iar pe fundal se aud țipetele mamei și a fiicei bărbatului, îngrozite fiind de incident. 

rootstireaActualitate/EsentialInternaţional
Accident îngrozitor pe o autostradă din Marea Britanie, provocat de un șofer român care conducea un TIR. Șoferul din România a intrat cu TIR-ul pe care îl conducea într-un automobil în care se afla o familie. Accidentul a avut loc pe o autostradă, scrie Daily Mail. Scott Hall, cetățeanul britanic în...

Preluat de la EVZ