ACCIDENT GRAV! Un cunoscut cântăreț de manele a accidentat mortal o femeie și a fugit!

Un cunoscut cântăreț de manele, Dani Chinezu, se află în arest la domiciliu pentru 30 de zile, după ce a provocat un accidentat mortal, într-un sat din Argeș, o femeie de 87 de ani, apoi a fugit.

Purtătorul de cuvânt al Poliției, Mădălin Zamfir, a declarat că accidentul s-a produs, duminică, în comuna Cuca din județul Argeș, pe un drum județean, victima fiind o femeie de 87 de ani.

„Accidentul s-a produs pe DJ 703, în comuna Cuca, pe sensul de mers spre DN7. Bătrâna a fost găsită pe un podeț, a fost transportată la spital, unde a și decedat”, a declarat Zamfir.

Potrivit acestuia, șoferul a fugit de la locul accidentului, fiind ulterior identificat.

„Șoferul a fost despistat, a fost reținut și ulterior prezentat instanței care a decis arestarea la domiciliu pentru o perioadă de 30 de zile”, a mai spus Mădălin Zamfir.

Surse judiciare au declarată că șoferul care a provocat accidentul este un cântăreț de manele din Vâlcea, în vârstă de 27 de ani, cunoscut sub numele de Dani Chinezu.

Polițiștii au deschis un dosar penal pe numele artistului, pentru ucidere din culpă și părăsirea locului accidentului fără încuviințarea polițiștilor.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/08/accident-grav-un-cunoscut-cantaret-de-manele-a-accidentat-mortal-o-femeie-si-a-fugit-41703.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/08/accident-grav-un-cunoscut-cantaret-de-manele-a-accidentat-mortal-o-femeie-si-a-fugit-41703-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
Un cunoscut cântăreț de manele, Dani Chinezu, se află în arest la domiciliu pentru 30 de zile, după ce a provocat un accidentat mortal, într-un sat din Argeș, o femeie de 87 de ani, apoi a fugit. Purtătorul de cuvânt al Poliției, Mădălin Zamfir, a declarat că accidentul s-a produs,...

Preluat de la romania ntv