Se schimbă din nou șeful la Poliția Timiș. Anunțul a fost făcut miercuri de IGPR.

Prin ordin al ministrului afacerilor interne, cu data de 30 august, comisar-șef de poliție Aurelian Alin Petecel a fost împuternicit să exercite, cu caracter temporar, funcţia de șef al Inspectoratului de Poliție al Județului Timiș.

Petecel are 40 de ani, e căsătorit cu doi copii. El a absolvit Academia de Poliție ”Alexandru ioan Cuza” din București și, de atunci lucrează în Poliție. În ultimii ani a fost adjunct și mai apoi șef al Secției 1 Poliție Timișoara. (Sursa foto: Opinia Timișoarei)

În lipsa unui acord scris din partea Evenimentul Zilei, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului A fost numit un șef nou la Poliția Timiș.

rootstireaActualitate/EsentialFapt divers
Se schimbă din nou șeful la Poliția Timiș. Anunțul a fost făcut miercuri de IGPR. Prin ordin al ministrului afacerilor interne, cu data de 30 august, comisar-șef de poliție Aurelian Alin Petecel a fost împuternicit să exercite, cu caracter temporar, funcţia de șef al Inspectoratului de Poliție al Județului Timiș. Petecel...

Preluat de la EVZ