Președintele Rusiei, Vladimir Putin este oaspetele de onoare al Campionatului Mondial de Judo, care se desfășoară în această perioadă în Ungaria.

Invitația vine din partea preşedintele Federaţiei Internaţionale, Marius Vizer. Putin a ajuns la Budapesta încă de la debutul competiţiei şi a stat, în tribune, alături de premierul Ungariei, potrivit Realitatea.net.

Vladimir Putin este cunoscut pentru pasiunea sa pentru judo, sport la care dețin și centura neagră.

“Este o mare onoare şi un privilegiu să fim astăzi alături de asemenea personalităţi care sprijină sportul, alături de un public atât de plăcut şi de cei mai buni judoka. Vă urez succes la Campionatul Mondial! Vă doresc să vă bucuraţi de judo şi să urmăriţi cei mai buni sportivi din lume! Declar deschis Campionatul Mondial 2017 de la Budapesta!”, a declarat Marius Vizer.

rootstireaActualitate/EsentialFapt divers
Președintele Rusiei, Vladimir Putin este oaspetele de onoare al Campionatului Mondial de Judo, care se desfășoară în această perioadă în Ungaria. Invitația vine din partea preşedintele Federaţiei Internaţionale, Marius Vizer. Putin a ajuns la Budapesta încă de la debutul competiţiei şi a stat, în tribune, alături de premierul Ungariei, potrivit...

Preluat de la EVZ