Un avion a fost deviat din cauza pasagerilor care au devenit violenţi la bordul aeronavei. Momente de panică printre pasagerii unui zbor de linie a companiei aeriene Ryanair. Pasagerii au asistat neputincioși în timp ce mai mulți bărbați s-au luat la bătaie în timpul zborului.

Incidentul s-a petrecut la bordul aeronavei companiei Ryanair, care zbura de la Ibiza spre Londra. În urma altercației, avionul a aterizat de urgentă pe Aeroportul din Bordeaux. Pasagerii violenți au putut fi liniștiți numai prin intervenția forțelor de ordine franceze. Unul dintre martori a declarat că unul dintre bărbați a devenit extrem de nervos în momentul în care o însoțitoare de zbor a refuzat să-l mai servească. „Unul dintre ei a vrut să cumpere ceva extracost, dar însoțitoarea de zbor l-a ignorat. El s-a ridicat și a prins-o de braț, cerându-i să-l servească. Membrii echipajului s-au oprit din a mai servi și l-au chemat pe unul dintre piloți. Poliția a urcat în avion și i-a dat jos pe indivizi”, a declarat unul dintre martorii citați de DailyMail.

Comportamentul agresiv al pasagerilor nu a încetat la coborârea din avion, ci a continua pe pistă, unde indivizii au continuat să se bată. Unii martori susțin că unul dintre bătăuși ar fi consumat alcool, notează DailyMail. „Zborul avionului a fost deviat către Bordeaux, din cauza unei probleme de securitate apărută la bordul aeronavei. Polițiștii au așteptat ca avionul să aterizeze pentru a-i putea aresta. Pasagerii respectivi au fost escortați din avion, însă ei au continuat să fie violenți. Incidentul face subiectul unei anchete”, a declarat un angajat al Aeroportului din Bordeaux pentru DailyMail. „Nu vom tolera un comportament nepotrivit și deranjant. Prioritatea noastră constă în a garanta siguranța și confortul pasagerilor și echipajului de la bord”, a declarat un reprezentant al companiei aeriene Ryanair.

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/08/bataie-avion.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/08/bataie-avion-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialFapt divers
Un avion a fost deviat din cauza pasagerilor care au devenit violenţi la bordul aeronavei. Momente de panică printre pasagerii unui zbor de linie a companiei aeriene Ryanair. Pasagerii au asistat neputincioși în timp ce mai mulți bărbați s-au luat la bătaie în timpul zborului. Incidentul s-a petrecut la bordul...

Preluat de la EVZ