Premierul Mihai Tudose a lansat un război fără precedent împotriva băncilor, lansând, marți seara, un nou val de acuzații. De data aceasta, premierul a prezentat un episod neplăcut din viața personală în relația cu o bancă.

“Băncile din România o duc foarte bine. Au sedii foarte frumoase. Ei, la sfârşitul anului, spun că au o pierdere. Eu nu am ce bani să pun în bancă. Eu nu vreau salariul pe card să le dau lor doi bani la fiecare retragere. Văd reclame la TV că dau ei bani aşa…”, a acuzat Tudose în direct la România TV.

Tudose pune TUNURILE PE BĂNCI. ANAF-ul face verificări la două instituții bancare

“Am avut o experienţă cu ei. Aveam 500 de dolari la o bancă. Şi după câţiva ani mi-au spus că trebuie să le dau eu 50 de dolari. Păi ce, i-au dus pe bani noaptea la baie? Le-a dat apă? Noi suntem proşti? Până aici! Taxă de şmecher, taxă că intri în bancă, taxă că ieşi din bancă. Dacă vor continua aşa, voi fi şi eu nevoit să îi spun tatălui meu să nu îşi mai ţină pensia la ei la bancă”, a mai spus premierul.

Tudose, ULTIMATUM pentru bănci: „Epoca ROMANTICĂ a luat sfârșit!”

Premierul declara, anterior, că ANAF a demarat verificări la două dintre băncile din România care nu sunt pe profit pentru a vedea ce se întâmplă acolo. Mihai Tudose a spus, cu această ocazie, că din cele 36 de bănci din România, 18 sunt pe profit, iar 18 nu.

PREMIERĂ. Tudose acuză BĂNCILE de FURT. Este dispus să SPUNĂ NUMELE băncilor, cu riscul unui PROCES. „Au termen de 2-3 săptămâni!”

rootstireaActualitate/EsentialPolitica
Premierul Mihai Tudose a lansat un război fără precedent împotriva băncilor, lansând, marți seara, un nou val de acuzații. De data aceasta, premierul a prezentat un episod neplăcut din viața personală în relația cu o bancă. 'Băncile din România o duc foarte bine. Au sedii foarte frumoase. Ei, la sfârşitul...

Preluat de la EVZ