Caz terifiant în SUA! O femeie, însărcinată în luna a opta a fost răpită, i-a fost sfârtecată burta și i-a fost răpit copilul nenăscut. Aatacatorii i-au aruncat trupul femeii într-un râu.

Savanna Marie Greywind a dispărut de acasă ca din senin. Cadavrul femeii a fost descoperit la scurt timp, într-un râu din apropierea casei. Savanna avea burta sfârtecată, ia bebelușul ei fusese furat.

Cazul șocant a alertat autoritățile care au început investigațiile. Poliția a găsit la scurt timp un bebeluș nou-născut, în casa unor vecini, despre care se suspectează că ar fi copilul Savannei, potrivit CBSNews.com

Bebelușul a fost transportat la o clinică pentru investigații. Testele ADN, care ar trebui să ateste dacă copilul aparține femeii decedate ar trebui să fie făcute publice peste câteva zile.

Între timp, poliția continuă investigațiile.

rootstireaActualitate/EsentialSocial
Caz terifiant în SUA! O femeie, însărcinată în luna a opta a fost răpită, i-a fost sfârtecată burta și i-a fost răpit copilul nenăscut. Aatacatorii i-au aruncat trupul femeii într-un râu. Savanna Marie Greywind a dispărut de acasă ca din senin. Cadavrul femeii a fost descoperit la scurt timp, într-un...

Preluat de la EVZ