Statele Unite cer Consiliului de Securitate ONU măsuri 'dure' împotriva Coreei de Nord

Consiliul de Securitate al ONU trebuie să decidă o acțiune “dură” ca reacție la testele balistice efectuate de Coreea de Nord, afirmă Nikki Haley, ambasadorul american la Națiunile Unite, relatează site-ul cotidianului Le Figaro.

“Este prea mult. Trebuie să fie decise acțiuni dure. Este inacceptabil” să lanseze o rachetă care să survoleze Japonia, a spus Nikki Haley.

Consiliul de Securitate al Națiunilor Unite se va întruni marți seară în sesiune de urgență pentru a discuta criza generată de testele balistice efectuate de Coreea de Nord.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/08/statele-unite-cer-consiliului-de-securitate-onu-masuri-dure-impotriva-coreei-de-nord-41678.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/08/statele-unite-cer-consiliului-de-securitate-onu-masuri-dure-impotriva-coreei-de-nord-41678-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
Consiliul de Securitate al ONU trebuie să decidă o acțiune 'dură' ca reacție la testele balistice efectuate de Coreea de Nord, afirmă Nikki Haley, ambasadorul american la Națiunile Unite, relatează site-ul cotidianului Le Figaro. 'Este prea mult. Trebuie să fie decise acțiuni dure. Este inacceptabil' să lanseze o rachetă care...

Preluat de la romania ntv