ANM anunță pentru marți o răcire accentuată a vremii în majoritatea regiunilor, fiind prognozate ploi și descărcări electrice în mare parte din țară.

În zonele vestice vremea va fi variabilă, cu temperaturi cuprinse între 23 și 27 de grade și șanse reduse de ploaie.

În Transilvania se anunță vreme instabilă, cu ploi și descărcări electrice, dar și perioade cu soare, temperaturile vor varia între 21 și 28 de grade,

În Moldova se anunță vreme instabilă, cu ploi pe toată durata zilei și șanse slabe de perioade cu cer senin. Temperaturile vor varia între 19 și 26 de grade.

În Oltenia și Muntenia vremea va fi închisă, cu ploi aproape permanente și temperaturi cuprinse între 21 și 26 de grade.

În Dobrogea vremea va fi mai plăcută, cu soare și nori, șanse reduse de ploaie, și temperaturi de 22-26 de grade. Apa mării va avea 24-25 de grade.

rootstireaActualitate/EsentialVremea
ANM anunță pentru marți o răcire accentuată a vremii în majoritatea regiunilor, fiind prognozate ploi și descărcări electrice în mare parte din țară. În zonele vestice vremea va fi variabilă, cu temperaturi cuprinse între 23 și 27 de grade și șanse reduse de ploaie. În Transilvania se anunță vreme instabilă, cu...

Preluat de la EVZ