Soţul femeii sinucigaşe, care s-a aruncat împreună cu cei trei copii în fața trenului, vorbeşte pentru prima dată despre cele întâmplate. Bărbatul nu și-a revenit din șocul cumplit și încă nu-și poate explica de ce soția sa a recurs la un gest atât de extrem.

“Nu stiu cum traiesc. Eu inca cred ca Dumnezeu mi le aduce inapoi. Nu stiu de ce ma mai duc la munca, nu mai am pentru ce, nu mai am pentru cine. Chiar nu ştiu ce s-a întâmplat acolo, ştiu că miercuri am vrut să mă duc acolo cu toată fiinţa mea, dar am scăpat greu de la muncă şi nu m-am mai dus. Cred că asta mă va marca toată viaţa, că poate dacă mă duceam, nu păţeau nimic. Dar nu m-am dus şi a doua zi am auzit ce am auzit… De ce să se răzbune pe mine? Că încercam să îi fac toate poftele şi ei şi fetelor, urma să le plimb cu maşina decapotabilă”, povestește îndurerat tatăl celor trei fetițe decedate, potrivit Cancan.ro

Descoperirea CUTREMURĂTOARE a legiștilor, după autopsia fetițelor aruncate de mamă în fața trenului: „Aveau stomăcelele complet goale”

„Când veneam de la muncă, le vedeam în poartă şi strigau după mine<>. Se închidea în ea, nu prea vorbea, cred că ultima sarcină a fost motivul, ea zicea că se descurcă greu cu trei copii. Am încercat, am mers amândoi la spital să avorteze, cu toate că era păcat, dar medicul a spus că sarcina are trei săptămâni şi nu se mai poate face nimic. Eu încercam să o consolez, o mângâiam, o scoteam în parc, ea o ţinea pe a ei, că nu vrea copilul, mai bine preferă să moară decât să aibă copilul”, precizează bărbatul.

DRAMĂ pe calea ferată. MOARTE TRAGICĂ pentru o FEMEIE ŞI COPIII EI. Motivul tulburător al unui GEST ŞOCANT. BILET DE ADIO

Alexandra Braunstein s-a aruncat cu fetițele în brațe, în fața unei locomotive care mergea cu 160 de kilometri pe oră. A fost nevoie de mai bine de șase ore ca fiecare părticică din corp să fie recusută, pentru ca trupurile micuțelor să prindă contur.

Femeia și-a dus copiii în fața unui tren aflat în mers, pe magistrala 800 București-Constanța, în halta Branești.În buzunarul femeii a fost găsit un bilet de adio, în care aceata scria că nu mai poate suporta suferinţa şi că îi pare rau. 

rootstireaActualitate/EsentialSocial
Soţul femeii sinucigaşe, care s-a aruncat împreună cu cei trei copii în fața trenului, vorbeşte pentru prima dată despre cele întâmplate. Bărbatul nu și-a revenit din șocul cumplit și încă nu-și poate explica de ce soția sa a recurs la un gest atât de extrem. 'Nu stiu cum traiesc. Eu...

Preluat de la EVZ