O americancă de 22 de ani, care urma să devină mamă peste doar o lună, a fost răpită și ucisă, corpul ei fiind recuperat dintr-un râu, scrie The Sun.

Potrivit sursei citate, trupul Savannei Marie Greywind a fost găsit, duminică, învelit în plastic, înţepenit într-o buturugă pe Red River, în statul american Dakota de Nord.

Femeia dispăruse de pe data de 19 august, iar polițiștii au fost șocați când i-au văzut cadavrul.

Burta acesteia fusese tăiată, iar copilul pe care urma să-l nască peste o lună a dispărut.

Potrivit The Sun cu câteva zile înainte ca trupul Savannei să fie descoperit, poliţiştii au găsit un copil nou-născut în apartamentul vecinei tinerei ucise. 

Brooke Lynn Crews, în vârstă de 38 de ani, şi William Henry Hoehn, în vârstă de 32 de ani, vecinii Savannei, au fost arestaţi. Copilul a fost luat pentru a se face testarea ADN-ului, pentru a dovedi dacă este copilul Savannei.

rootstireaActualitate/EsentialFapt divers
O americancă de 22 de ani, care urma să devină mamă peste doar o lună, a fost răpită și ucisă, corpul ei fiind recuperat dintr-un râu, scrie The Sun. Potrivit sursei citate, trupul Savannei Marie Greywind a fost găsit, duminică, învelit în plastic, înţepenit într-o buturugă pe Red River, în statul american Dakota de...

Preluat de la EVZ