O bătrână de 83 de ani, din județul Teleorman, a avut un șoc atunci când s-a trezit la poartă cu DIICOT și mascați. Abia atunci a aflat că nepotul plantase în curtea ei o cultură de cannabis.

Procurorii DIICOT și mascații au speriat-o rău pe o bătrână din județul Telorman care s-a trezit la poartă cu oamenii legi, pe data de 18 august a.c..Atunci, polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Teleorman și ai Direcția Operațiuni Speciale (DOS) a Poliției Române, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T. – B.T. Teleorman, au efectuat o percheziție domiciliară la locuința femeii, de 83 de ani, din comuna Cervenia.

Poliția Română transmite că, din cercetări a reieșit că plantele fuseseră plantate de nepotul bătrânei, de 34 de ani, în cursul lunii mai a.c., fără ca bunica lui să aibe habar.

În urma percheziției ar fi fost descoperită o cultură outdoor de cannabis, cu 71 de plante, aflate în diferite stadii de dezvoltare.

Cercetările sunt continuate în cauză pentru documentarea întregii activități infracționale.

rootstireaActualitate/EsentialJustiţie
O bătrână de 83 de ani, din județul Teleorman, a avut un șoc atunci când s-a trezit la poartă cu DIICOT și mascați. Abia atunci a aflat că nepotul plantase în curtea ei o cultură de cannabis. Procurorii DIICOT și mascații au speriat-o rău pe o bătrână din județul Telorman...

Preluat de la EVZ