În ultimele 24 de ore, traficul de persoane și mijloace de transport prin punctele de trecere a fost de aproximativ 232.900 treceri persoane, atât pe sensul de intrare cât și pe cel de ieșire din țară și de peste 56.000 treceri mijloace de transport.

Accesând aplicația on-line „Media timpilor de așteptare în punctele rutiere de trecere a frontierei deschise traficului internațional”, la adresa http://www.politiadefrontiera.ro/traficonline/, se pot vizualiza punctele de trecere a frontierei, care sunt marcate, în funcție de trafic și timpii de așteptare în culori diferite.

Timpii de așteptare sunt actualizați în timp real, fapt ce ajută utilizatorul să-și reconfigureze traseul către un punct de frontieră ce înregistrează valori de trafic scăzute.

În zonele de competență – punctele de trecere și  “frontiera verde” – polițiștii de frontieră au constatat:

  • 49 fapte ilegale (28 infracțiuni și 21 contravenții) săvârșite atât de cetățeni români cât și străini;
  • valoarea amenzilor contravenționale aplicate se ridică la peste 5.700 lei;
  • au fost descoperite, independent sau în colaborare cu alte instituții, bunuri nedeclarate (ce urmau a fi introduse ilegal în țară), care depășeau plafonul vamal admis ori suspecte a fi contrafăcute, în valoare totală de 1.387.000 lei;
  • nu s-a permis intrarea în țară a 8 cetățeni străini, care nu îndeplineau condițiile prevăzute de lege și de asemenea, nu s-a permis ieșirea din România unui număr de 22 cetățeni români din diferite motive legale.

Comenteaza aceasta stire

rootstireaActualitate/Esential
În ultimele 24 de ore, traficul de persoane și mijloace de transport prin punctele de trecere a fost de aproximativ 232.900 treceri persoane, atât pe sensul de intrare cât și pe cel de ieșire din țară și de peste 56.000 treceri mijloace de transport. Accesând aplicația on-line „Media timpilor de...

Preluat de la romania ntv