Simona Halep a fost eliminată de la US Open, după ce a cedat în runda inaugarlă a întrecerii, în jocul cu Maria Șarapova. Românca noastră a pierdut pentru a şaptea oară din tot atâtea meciuri în faţa rusoaicei, care anterior fusese prinsă dopată şi suspendată.

Halep a anunțat că își va lua o pauză, spunând că „e timpul să se facă pierdută”

„Ieri, în timpul conferinţei de presă, am fost întrebată dacă eu cred că sunt o persoană fără noroc. Nu prea. Sunt o persoană norocoasă pentru tot ce am în jurul meu: vaţa mea, familia mea, prietenii mei, ECHIPA mea şi, bineînţeles, tenisul. Da, sigur, nu este rezultatul pe care l-am dorit aici, dar viaţa ştie întotdeauna ce face cu tine. După ziua de ieri, ştiu că trebuie să continui să muncesc din greu pentru a deveni mai bună.  Acum ştiu că băieţii sunt sătui de mine, aşa că e timpul să mă fac pierdută şi să mă relaxez, dar să revin la treabă cât mai repede. Vă mulţumesc, băieţi, că sunteţi alături de mine în fiecare moment”, a scris Halep, pe contul ei de Instagram.

Partida dintre Halep și Șarapova a fost un „thriller” în toată regula. După aproape trei ore de joc, rusoaica s-a impus în final cu scorul de 6-4, 4-6, 6-3. Acesta a fost și al șaptelea meci direct între româncă și sportiva din Rusia, iar scorul general este de 7-0 în favoarea Șarapovei.

Halep, bulversată după a 7-a ÎNFRÂNGERE în fața Șarapovei: „Sunt sigură că din acest motiv am pierdut”

„Am lovit prea încet și ea putea să atace. Sunt sigură că din acest motiv am pierdut. Sunt tristă că am pierdut, dar cred că am dat totul. Ea a fost mai bună. A servit mai bine astăzi. Câteva mingi au fost atat de bune, încat nici nu puteam să le ating! Serviciul meu a fost foarte slab astăzi. A fost foarte, foarte greu, nu ca un meci din primele tururi. Dar asta a fost tragerea, nu pot spune nimic mai mult, asta este. Este vorba de noroc, iar pentru primul a fost un meci greu. Am vrut să servesc mai mult cu backhand-ul, dar am lovit prea încet și ea putea să atace. Sunt sigură că din acest motiv am pierdut meciul. Nu am avut un timing bun, nu am simțit serviciul”, a declarat Halep, după înfrângerea cu Șarapova.

DECIZIE-BOMBĂ luată de Simona Halep după înfrângerea de la US Open. Românca face o schimbare neașteptată în staff-ul tehnic

rootstireaActualitate/EsentialSport
Simona Halep a fost eliminată de la US Open, după ce a cedat în runda inaugarlă a întrecerii, în jocul cu Maria Șarapova. Românca noastră a pierdut pentru a şaptea oară din tot atâtea meciuri în faţa rusoaicei, care anterior fusese prinsă dopată şi suspendată. Halep a anunțat că își...

Preluat de la EVZ