Tot acest scandal a a început după ce Ambasada SUA la Bucureşti a intervenit împotriva declaraţiilor de intenţie ale lui Tudorel Toader de a schimba legile pe Justiţie.

În timpul unei emisiuni de la România TV, s-a iscat un scandal imens între doi lideri de la PNL şi PSD. Codrin Ştefănescu a atact-o foarte dur pe Cristina Trăilă.


BREAKING NEWS: Anunţul făcut de DRAGNEA!


“Madam Trăilă, băsista! Să intre lumea pe net să vadă cine e doamna Trăilă. Îi e frică să iasă pe stradă că ia ‘nana’ de la oameni. Intraţi pe net să vedeţi cine e doamna Trăilă. Sunt mii de pagini”, a spus secretarul general adjunct al social democraţilor.

Replica nu a întârziat să vină: “Despre dvs. ce spun, domnule Ştefănescu?”.


Fostul șef ANAF, REACȚIE DURĂ după declarațiile lui DRAGNEA despre Tel Drum: „E cea mai mare minciună declarată de un om politic!”


Acesta şi-a arătat imediat idignarea, spunând că el este câştigătorul alegerilor: „Eu sunt câştigătorul alegerilor. Ei să se ascundă sub pat. Vine Orban şi cu toţi băsiştii să apere procurorii acum”.

De asemenea, Cristina Trăilă a avut o replică şi pentru aceste vorbe.

“Dacă nu aveţi argumente, aruncaţi cu mizerii. Copiii noştri au probleme din cauza Pilonului II de pensii. Banii românilor sunt în Brazilia, domnule Ştefănescu. Banii lui Dragnea de la Tel drum. Acolo sunt banii românilor”, a afirmat aceasta.


Discursul lui Liviu Dragnea


rootstireaActualitate/EsentialPolitica
Tot acest scandal a a început după ce Ambasada SUA la Bucureşti a intervenit împotriva declaraţiilor de intenţie ale lui Tudorel Toader de a schimba legile pe Justiţie. În timpul unei emisiuni de la România TV, s-a iscat un scandal imens între doi lideri de la PNL şi PSD. Codrin...

Preluat de la EVZ