Brandul Rapidului conține cele cinci sigle, palmaresul și culorile, iar licitația va porni de la suma de 406.000 de euro. În lupta pentru achiziționarea acestui brand urmează să participe și Primăria Sectorului 1.

Instituția din Capitală a înființat deja echipa de fotbal AS Academia Rapid, înscrisă deja în Liga a 4-a. „Aceasta este suma, nu știu dacă este mare sau mică. E clar, însă, că valoarea sentimentală a brandului Rapid este mult, mult mai mare. Așa cum am zis inițial, sper ca, până la finalul lunii septembrie, cel mult începutul lunii octombrie, să reușim să organizăm licitația”, a declarat lichidatorul Mihai Florea, potrivit Digi Sport.

În lipsa unui acord scris din partea Evenimentul Zilei, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului S-a stabilit valoarea brandului Rapidului .

rootstireaActualitate/EsentialFotbal intern
Brandul Rapidului conține cele cinci sigle, palmaresul și culorile, iar licitația va porni de la suma de 406.000 de euro. În lupta pentru achiziționarea acestui brand urmează să participe și Primăria Sectorului 1. Instituția din Capitală a înființat deja echipa de fotbal AS Academia Rapid, înscrisă deja în Liga a...

Preluat de la EVZ