Mark Zuckerberg, fondatorul Facebook, a prezentat-o lumii pe cea de-a doua fiică a sa prin intermediul unui mesaj publicat luni pe reţeaua de socializare, relatează agenţia DPA.

Zuckerberg, în vârstă de 33 de ani, şi soţia sa Priscilla Chan, de 32 de ani, au postat o scrisoare adresată lui August, cea mai mică dintre cele două fiice ale lor, la fel cum au făcut când a venit pe lume primul lor copil, Maxima, la sfârşitul anului 2015, informează AGERPRES.

”Lumea poate fi un loc dificil. De aceea este important să ne facem timp să ieşim afară şi să ne jucăm”, au scris cei doi pentru August care, în opinia lor, ar trebui să se bucure de copilărie şi să facă tot posibilul să petreacă cât mai mult timp în natură, să alerge şi să miroasă florile.

Fondatorul Facebook a anunţat la 18 august că îşi va lua două luni de concediu paternal după naşterea celei de-a doua fiice. Zuckerberg a spus că va profita de facilitatea care există la Facebook de a-şi împărţi concediul în două perioade. ”Mai întâi îmi voi lua o lună de concediu pentru a sta cu Priscilla şi cu fetele, apoi vom petrece şi toată luna decembrie împreună”, a precizat Zuckerberg într-o postare pe rețeaua de socializare.

În lipsa unui acord scris din partea Evenimentul Zilei, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Părintele FACEBOOK a devenit din nou TATĂ – foto.

rootstireaActualitate/EsentialDivertisment
Mark Zuckerberg, fondatorul Facebook, a prezentat-o lumii pe cea de-a doua fiică a sa prin intermediul unui mesaj publicat luni pe reţeaua de socializare, relatează agenţia DPA. Zuckerberg, în vârstă de 33 de ani, şi soţia sa Priscilla Chan, de 32 de ani, au postat o scrisoare adresată lui August,...

Preluat de la EVZ