Julian Rosengren, un om de afaceri care a avut legături cu Gabriel Oprea, a sesizat DNA, după declarațiile făcute de Oana Niculescu-Mizil în legătură cu propunerile pe care le-a primit fosta deputată pentru a părăsi PSD-ul.

Fosta deputată a povestit, într-un interviu prezentat la Antena 3, că a fost chemată de Gabriel Oprea la Ministerul Apărarii Naționale, unde i s-au făcut o serie de propuneri pentru a pleca din PSD și pentru a trece în UNPR.

Julian Rosengren a declarat la același post de televiziune, despre manevrele pe care le-a făcut Gabriel Oprea:

„E evident că ce a apărut la televizor în acel interviu era, de fapt, un denunț. Teoretic, organele abilitate din România puteau să se autosesizeze. Se discută de o persoana publică, trebuia să existe o reacție, reacția asta nu a existat”, a declarat Rosengren la Antena 3

„Eu am fost arestat preventiv pentru nouă luni de zile, după care pe 29 noiembrie 1990, eu am fost deținut. În sentința de condamnare care mi s-a dat, am fost condamnat la expulzarea din România, după executarea pedepsei. S-a dorit acest lucru, este evident, să fiu expulzat”, a mai spus Julian Rosengre, denunțătorul lui Gabriel Oprea.

rootstireaActualitate/EsentialJustiţie
Julian Rosengren, un om de afaceri care a avut legături cu Gabriel Oprea, a sesizat DNA, după declarațiile făcute de Oana Niculescu-Mizil în legătură cu propunerile pe care le-a primit fosta deputată pentru a părăsi PSD-ul. Fosta deputată a povestit, într-un interviu prezentat la Antena 3, că a fost chemată...

Preluat de la EVZ