Romică Părpălea, sau „mortul” lui Dragnea, este un denunţător în dosarul „Fraudă la referendum”, despre care s-a spus mai mult timp că ar fi decedat.

Teleormăneanul spune că a depus în data de 20 iulie un denunţ de 10 pagini despre privatizarea Tel Drum, companie deținută din umbră de șeful PSD, Liviu Dragnea.

„În data de 20.07.2017 am făcut plângere penala împotriva lui Dragnea Nicolae Liviu pentru privatizarea Tel Drum şi legăturile acestuia cu toate firmele fiului sau. Oare plângerea mea să aibă legătură cu percheziţiile care au urmat?

Plângerea face referire la modul cum s-a privatizat firma Tel Drum, protagonist fiind Dragnea, care era factor de decizie în CJ Teleorman, şi cum au fost girate toate bunurile mobile şi imobile ale Tel Drum pentru firmele fiului său. Acuzaţiile aduse sunt de corupţie deoarece beneficiar este familia sa”, spune Părpălea, confrom b1.ro.

Părpălea un fost şef de filială PSD la Bragadiru. Acesta a fost declarat mort de viceprimarul din Teleorman, când a depus un denunț, în 2012, cu privire la fraudarea referendumului organizat de PSD împotriva lui Traian Băsescu.

rootstireaActualitate/EsentialPolitica
Romică Părpălea, sau „mortul” lui Dragnea, este un denunţător în dosarul „Fraudă la referendum”, despre care s-a spus mai mult timp că ar fi decedat. Teleormăneanul spune că a depus în data de 20 iulie un denunţ de 10 pagini despre privatizarea Tel Drum, companie deținută din umbră de șeful...

Preluat de la EVZ