Mărturisiri ale unei prietene ale cuplului, Anda Ghiță, scot la iveală detalii șocante despre comportamentul indecent al unui proaspăt însurățel.

Anda Ghiță, una dintre prietenele apropiate ale fostului cuplu, o persoană care i-a însoțit în multe vacanțe, a acordat un interviu revistei Spynews. Anda Ghiță îi atribuie lui Marcel Toader toată vinovăția.

“Mie nu mi se pare un lucru trist. Pentru că un om despre care am ajuns să vorbim – el ne-a făcut să ne strângem (…). Doar unul dintre ei a chestii, apropouri, treburi, pentru că-i place să fie poet. (…). Adevărul adevărat e că a ştiut să ne facă să ne punem întrebări… (…). Nu pentru publicitate neapărat. Eu mi-am permis să vorbesc despre cei doi, pentru că noi am avut şi o relaţie de prietenie. (…). Nu am fost în patul lor, în căsnicia lor, ci le-am fost prieten. (…). Eu spun şi fapte (…). El nu trebuia să pună chestia aia pe Facebook. (…). El are o problemă cu el, el are o problemă cu prietenii lui. (…).El a venit şi s-a împrumutat la mine cu 1.000 de euro, a zis că e pentru o afacere. (…). Din punct de vedere financiar stă rău, foarte rău. Vina lui e că tinde să dea vina pe toate nevestele lui, să spună că a fost înşelat – dacă spui că ai fost înşelat, dar nu ai probe, înseamnă că e o problemă la tine.”

În plus, Anda Ghiță a mai spus că Toader obișnuiește să discute pe chat-uri cu domnișoare, cărora chiar le trimite poze cu părțile sale intime, dând un exemplu grăitor, când fostul rugbist a trimis fotografii deocheate unei prietene din Cipru a Andei Ghiță.

După ce Toader s-a căsătorit cu Maria în 2015, ea fiind divorțată și cu un copil cu care însă nu locuiește, se pare că cei doi încearcă să pună punct discret căsniciei printr-o solicitare la notar, dar conform procedurilor, au 30 de zile la dispoziție pentru a se răzgândi.

rootstireaActualitate/EsentialMonden
Mărturisiri ale unei prietene ale cuplului, Anda Ghiță, scot la iveală detalii șocante despre comportamentul indecent al unui proaspăt însurățel. Anda Ghiță, una dintre prietenele apropiate ale fostului cuplu, o persoană care i-a însoțit în multe vacanțe, a acordat un interviu revistei Spynews. Anda Ghiță îi atribuie lui Marcel Toader...

Preluat de la EVZ