Mark Zuckerberg și soția au prezentat-o pe August, cea de a doua fiică a familiei

Fondatorul Facebook, Mark Zuckerberg, a prezentat-o lumii pe cea de-a doua fiică a sa prin intermediul unui mesaj publicat luni pe rețeaua de socializare, relatează agenția DPA citată de Agerpres.

Miliardarul de 33 de ani, și soția sa Priscilla Chan, au postat o scrisoare adresată lui August, cea mai mică dintre cele două fiice ale lor.

Lumea poate fi un loc dificil. De aceea este important să ne facem timp să ieșim afară și să ne jucăm […] Copilăria este magică. Numai o dată ai ocazia să fii copil, așa că nu îți irosi timpul făcându-ți prea multe griji cu privire la viitor. Pentru asta ne ai pe noi‘, au scris cei doi pentru August.

Zuckerberg și-a luat două luni de concediu paternal și după nașterea primei fiice, transmite Agerpres.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/08/mark-zuckerberg-si-sotia-au-prezentat-o-pe-august-cea-de-a-doua-fiica-a-familiei-41656.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/08/mark-zuckerberg-si-sotia-au-prezentat-o-pe-august-cea-de-a-doua-fiica-a-familiei-41656-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
Fondatorul Facebook, Mark Zuckerberg, a prezentat-o lumii pe cea de-a doua fiică a sa prin intermediul unui mesaj publicat luni pe rețeaua de socializare, relatează agenția DPA citată de Agerpres. Miliardarul de 33 de ani, și soția sa Priscilla Chan, au postat o scrisoare adresată lui August, cea mai mică...

Preluat de la romania ntv