Jocuri și jucării de peste un milion de lei, confiscate în Portul Constanța Sud Agigea

Polițiștii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă, împreună cu lucrătorii vamali, au descoperit într-un container sosit în Portul Constanța Sud Agigea din China peste 19.000 de jocuri pentru construcție contrafăcute, în valoare de aproximativ 1.300.000 lei.

Polițiștii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă și lucrătorii vamali au făcut, luni, un control la un container sosit din China, pentru o societate comercială cu sediul în București.

Administratorul societății comerciale respective este un cetățean român în vârstă de 57 de ani, cu domiciliul în municipiul București.

În urma controlului au fost descoperite 19.212 jocuri pentru construcție din plastic, care purtau însemnele unei mărci cunoscute, susceptibile a fi contrafăcute.

Bunurile, în valoare de 1.296.810 lei dacă ar fi fost originale, au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor de către lucrătorii vamali, iar polițiștii de frontieră fac cercetări pentru punerea în circulație, fără drept, a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice sau similare și care prejudiciază pe titularul mărcii înregistrate.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/08/jocuri-si-jucarii-de-peste-un-milion-de-lei-confiscate-in-portul-constanta-sud-agigea-41661.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/08/jocuri-si-jucarii-de-peste-un-milion-de-lei-confiscate-in-portul-constanta-sud-agigea-41661-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
Polițiștii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă, împreună cu lucrătorii vamali, au descoperit într-un container sosit în Portul Constanța Sud Agigea din China peste 19.000 de jocuri pentru construcție contrafăcute, în valoare de aproximativ 1.300.000 lei. Polițiștii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă și lucrătorii vamali au făcut,...

Preluat de la romania ntv