Un incendiu a izbucnit, în noaptea de luni spre marţi, la Clinica Medicală 2 din Cluj-Napoca, aproximativ 20 de pacienţi fiind evacuaţi. În cauză se efectuează cercetări.

Purtătorul de cuvânt al ISU Cluj, Ciprian Cornea, a declarat că, din primele cercetări, rezultă că incendiul a fost provocat intenţionat.  “În noaptea de luni spre marţi a izbucnit un incendiu la Clinica Medicală 2 din Cluj-Napoca, unde s-a intervenit cu trei autospeciale de stins incendii şi două ambulanţe, cu un total de 14 pompieri. A ars un dulap aflat pe un hol de la un etaj al clădirii şi au fost evacuaţi aproximativ 20 de pacienţi, adulţi. Nu au fost victime. Cauza probabilă a incendiului este folosirea intenţionată a mijloacelor de aprindere, cineva a folosit focul cu intenţie”, a spus Ciprian Cornea conform Agerpres.  Directorul de îngrijiri al Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Cluj, Monica Costin, a afirmat că nu au existat pacienţi răniţi.  “A fost un incendiu la Medicală 2, pe un coridor mai izolat, au fost evacuaţi o parte din pacienţii care puteau să meargă, mai mult din cauza fumului şi a sperieturii. Nu s-a întâmplat nimic, nimeni nu a păţit nimic, nici pacienţii, nici personalul medical. Focul a fost stins, se presupune că ar fi fost pus de cineva. Ne punem întrebarea cine ce a făcut şi ce a dorit. Ulterior a mai fost un foc descoperit pe un coridor între secţiile de ORL şi Reumatologie, care sunt în aceeaşi clădire a Clinicii Medicală 2, şi a fost anunţat de asistenta care era de gardă”, a menţionat Monica Costin. 

rootstireaActualitate/EsentialSocial
Un incendiu a izbucnit, în noaptea de luni spre marţi, la Clinica Medicală 2 din Cluj-Napoca, aproximativ 20 de pacienţi fiind evacuaţi. În cauză se efectuează cercetări. Purtătorul de cuvânt al ISU Cluj, Ciprian Cornea, a declarat că, din primele cercetări, rezultă că incendiul a fost provocat intenţionat.  'În noaptea...

Preluat de la EVZ