Ilie Năstase a tunat la adresa Mariei Șarapova, după ce aceasta a învins-o pe Simona Halep în primul tur la US Open (scor 6-4, 4-6, 6-3).

Legendarul tenismen nu s-a oprit doar la Șarapova, și a lansat câteva atacuri și către Federația Internațională de Tenis. Cum a răspuns Năstase la întrebarea dacă Simona suferă de un complex în faţa Mariei Şarapova: „Nu ştiu. Trebuie să o întrebaţi pe ea dacă e complexată. Eu dormeam la ora aia. Eu mă bag la judo, pentru că nu mă mai lasă ăştia la tenis. Dacă uneia care s-a drogat (n.r. Maria Şarapova) îi dai dreptul să joace, atunci mie…? Nu prea e normală treaba asta. S-a supărat şi Muguruza, dar cred că e normal să fie aşa. Halep a spus ceva foarte bine: Dacă e să fiu numărul 1, atunci o să fiu numărul 1. Hai să o lăsăm în pace să joace, pentru că o să fie bine”, a reacționat fostul mare tenismen, potrivit ProSport.

Referitor la ITF, forul care l-a suspendat pe Ilie Năstase, până pe 31 decembrie 2018, după scandalul de la FED Cup: „Poate-şi protejează mai mult sponsorii, decât să cureţe ce se întâmplă în tenis. A fost o surpriză că a fost reprimită Şarapova, pentru toţi. Cu critici nu e bine, cu nimic nu e bine. Avocaţii mei fac recurs acum. Ei pe mine m-au suspendat fără să mă judece”.

rootstireaActualitate/EsentialAlte sporturi
Ilie Năstase a tunat la adresa Mariei Șarapova, după ce aceasta a învins-o pe Simona Halep în primul tur la US Open (scor 6-4, 4-6, 6-3). Legendarul tenismen nu s-a oprit doar la Șarapova, și a lansat câteva atacuri și către Federația Internațională de Tenis. Cum a răspuns Năstase la...

Preluat de la EVZ