Simona Halep (locul 2 WTA) a fost eliminată de la US Open, după ce a cedat în runda inaugarlă a întrecerii, în jocul cu Maria Șarapova (146 WTA).

Partida dintre Halep și Șarapova a fost un „thriller” în toată regula. După aproape trei ore de joc, rusoaica s-a impus în final cu scorul de 6-4, 4-6, 6-3. Acesta a fost și al șaptelea meci direct între româncă și sportiva din Rusia, iar scorul general este de 7-0 în favoarea Șarapovei.

„Am lovit prea încet și ea putea să atace. Sunt sigură că din acest motiv am pierdut. Sunt tristă că am pierdut, dar cred că am dat totul. Ea a fost mai bună. A servit mai bine astăzi. Câteva mingi au fost atat de bune, încat nici nu puteam să le ating! Serviciul meu a fost foarte slab astăzi. A fost foarte, foarte greu, nu ca un meci din primele tururi. Dar asta a fost tragerea, nu pot spune nimic mai mult, asta este. Este vorba de noroc, iar pentru primul a fost un meci greu. Am vrut să servesc mai mult cu backhand-ul, dar am lovit prea încet și ea putea să atace. Sunt sigură că din acest motiv am pierdut meciul. Nu am avut un timing bun, nu am simțit serviciul.

Cred că am jucat bine, iar ea a jucat foarte bine. A fost un meci bun. Eu nu am fost în meci, nu ştiu de ce. Poate pentru că era seară. Mereu e altceva. Nu m-am antrenat seara. Dar acestea sunt scuze,a fost greșeala mea. Cred că este o victorie mare pentru Maria, a fost departe de teren atâtea luni. Acum revine, simte că poate juca bine şi este foarte fericită”, a declarat Simona Halep, la finalul meciului cu Maria Șarapova.

rootstireaActualitate/EsentialAlte sporturi
Simona Halep (locul 2 WTA) a fost eliminată de la US Open, după ce a cedat în runda inaugarlă a întrecerii, în jocul cu Maria Șarapova (146 WTA). Partida dintre Halep și Șarapova a fost un „thriller” în toată regula. După aproape trei ore de joc, rusoaica s-a impus în...

Preluat de la EVZ