Totul s-a petrecut în timpul unui zbor cu destinația New York, al companiei Southwest Airline. Toți pasagerii au avut parte de o surpriză neașteptată din partea unui călător, au primit câte o bancnotă de doi dolari. Au fost extrem de surprinşi deoarece nu înţelegeau gestul, abia când au aflat motivul au fost impresionaţi până la lacrimi.

Relatarea a fost făcută de Natalie Gunderson, unul dintre pasageri din avion.  În timpul zborului companiei Southwest către New York, din seara asta, se afla și un bărbat care la rândul său a primit o bancnotă de 2 dolari de la tatăl lui, când avea 16 ani. Tatăl lui i-a spus atunci: ,,Atâta timp cât o să îi păstrezi, nu o să fii niciodată sărac”.

“În seara aceasta, bărbatul și-a onorat tatăl și a dat tuturor pasagerilor acestui zbor (aproape plin) câte o bancnotă de 2 dolari, pentru a nu fi niciodată săraci. El a vrut doar să răspândească iubire. Oamenii buni fac lucruri bune”. Postarea sa  devenit virală pe Facebook primind aproximativ 50 de mii de like-uri, zeci de comentarii şi mii de distribuiri. Acest om tocmai își pierduse tatăl și o lume întreagă a fost emoționată de gestul lui simbolic. Nathalie Gunderson a făcut și o fotografie pasagerilor care ţin în mână bancnotele primite de la cel care îşi pierduse tatăl.

În lipsa unui acord scris din partea Evenimentul Zilei, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Gest emoţionant într-un avion. Lumea a început să plângă.

rootstireaActualitate/EsentialFapt divers
Totul s-a petrecut în timpul unui zbor cu destinația New York, al companiei Southwest Airline. Toți pasagerii au avut parte de o surpriză neașteptată din partea unui călător, au primit câte o bancnotă de doi dolari. Au fost extrem de surprinşi deoarece nu înţelegeau gestul, abia când au aflat...

Preluat de la EVZ