Gest oribil făcut de un bărbat. Iar motivul pentru care acesta a decis să recurgă la această decizie, este halucinant.

David Creato Jr, un bărbat de 23 de ani, a admis că a cauzat moartea fiului său de trei ani din simplul fapt că puștiul stătea în calea relației pe care acesta o avea cu o tânără de 17 ani, potrivit The Independent.

Bărbatul a alertat autoritățile spunând că fiul său a plecat de acasă și nu s-a mai întors. Coprul copilului a fost descoperit într-o zonă împădurită aflată la mică distanță de casa acestuia.

Un examinator medical a afirmat că băiatul a murit ca urmare a violenței. Procurorii au afirmat că șosetele băiatului erau curate, ceea ce a subminat afirmațiile domnului Creato. Acesta a susținut că băiatul a plecat pe jos de acasă.

Tânărul urmează să fie condamnat, iar procurorii vor recomanda ca acesta să fie condamnat la 10 ani de închisoare. Prea puțin pentru un gest care a oripilat întreaga lume.

rootstireaActualitate/EsentialFapt divers
Gest oribil făcut de un bărbat. Iar motivul pentru care acesta a decis să recurgă la această decizie, este halucinant. David Creato Jr, un bărbat de 23 de ani, a admis că a cauzat moartea fiului său de trei ani din simplul fapt că puștiul stătea în calea relației pe care acesta...

Preluat de la EVZ