Serviciul de distribuţie a gazelor naturale va fi sistat joi, 31 august, în două localitpți din județul Timiș. Este vorba de localităţile Giroc şi Chişoda.

Delgaz Grid va sista serviciul de distribuţie a gazelor naturale joi, 31 august, începând cu ora 8.00, în localităţile Giroc şi Chişoda din judeţul Timiş, la solicitarea companiei Transgaz, care va efectua lucrări la sistemul de transport al gazelor naturale. 

Reluarea serviciului de distribuţie a gazelor naturale se va efectua treptat, imediat după finalizarea acestor lucrări, cel mai probabil începând cu ora 18.00.

Compania solicită consumatorilor să închidă toate focurile, iar după reluarea distribuţiei gazelor naturale să supravegheze modul de ardere a acestora timp de 30 minute. În cazul în care simt miros specific de gaz, consumatorii sunt rugaţi să anunţe imediat dispeceratul de urgenţă al Delgaz Grid la unul dintre numerele de telefon: 0800.800.928 (număr gratuit, apelabil din principalele reţele de telefonie fixă şi mobilă) sau 0265.200.928 (număr taxabil cu tarif local din reţeaua Telekom şi cu tariful operatorului din toate celelalte reţele de telefonie).

În lipsa unui acord scris din partea Evenimentul Zilei, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Două localități rămân fără gaze, joi. Ce e de făcut.

rootstireaActualitate/EsentialInformatii utile
Serviciul de distribuţie a gazelor naturale va fi sistat joi, 31 august, în două localitpți din județul Timiș. Este vorba de localităţile Giroc şi Chişoda. Delgaz Grid va sista serviciul de distribuţie a gazelor naturale joi, 31 august, începând cu ora 8.00, în localităţile Giroc şi Chişoda din judeţul Timiş,...

Preluat de la EVZ