Donald Trump a ajuns în statul Texas, devastat de Uraganul Harvey

Președintele SUA, Donald Trump, a ajuns azi în statul american Texas, devastat de Uraganul Harvey, liderul de la Casa Albă promițând deblocarea rapidă a fondurilor necesare pentru reconstrucție.

Donald Trump și soția sa, Melania, vizitează orașele Corpus Christi și Austin, urmând să discute cu responsabilii locali și cu șefii echipelor de intervenție.

Președintele a promis deblocarea rapidă a fondurilor pentru reconstrucție în zonele afectate de Uraganul Harvey, care a generat intemperii violente soldate cu moartea a cel puțin zece persoane în statele Texas și Louisiana.

“Cred că veți primi ceea ce aveți nevoie, iar acest lucru se va întâmpla rapid”, a declarat Donald Trump.

Congresul SUA nu a elaborat deocamdată nicio plan care să permită acordarea de asistență financiară federală statelor Texas și Louisiana, unde zeci de mii de persoane sunt sinistrate și unde pagubele sunt estimate la nivelul de zeci de miliarde de dolari.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/08/donald-trump-a-ajuns-in-statul-texas-devastat-de-uraganul-harvey-41682.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/08/donald-trump-a-ajuns-in-statul-texas-devastat-de-uraganul-harvey-41682-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
Președintele SUA, Donald Trump, a ajuns azi în statul american Texas, devastat de Uraganul Harvey, liderul de la Casa Albă promițând deblocarea rapidă a fondurilor necesare pentru reconstrucție. Donald Trump și soția sa, Melania, vizitează orașele Corpus Christi și Austin, urmând să discute cu responsabilii locali și cu șefii echipelor...

Preluat de la romania ntv