„Am o stradă şi o sală de sport în Ploieşti care-mi poartă numele, dar mor de foame! Am fost aruncat ca o măsea stricată!”, a fost declarația disperată a „Moșului”.

Doroftei a intrat în război cu Primăria Ploiești, după ce aceasta din urmă l-a notificat că trebuie să-și închidă vestitul pub pe care îl deține, din cauză că acesta este găzduit într-o clădire cu risc seismic, informează bugetul.ro.

În ciuda plângerilor lui Doroftei, acesta a încasat o rentă viageră de 9.124 de lei de la statul român în luna iunie, în mai a primit 9.133 de lei, iar în martie, 8.625 de lei, potrivit datelor publicate de Ministerul Tineretului și Sportului. Totuși, având în vedere realizarea internațională și valoarea acestuia, suma este mică, dar nu este nici de neglijat.

rootstireaActualitate/EsentialSport
„Am o stradă şi o sală de sport în Ploieşti care-mi poartă numele, dar mor de foame! Am fost aruncat ca o măsea stricată!”, a fost declarația disperată a „Moșului”. Doroftei a intrat în război cu Primăria Ploiești, după ce aceasta din urmă l-a notificat că trebuie să-și închidă vestitul...

Preluat de la EVZ