Cristian Pomohaci este de neoprit. Programele lui artistice par mai numeroase ca niciodată, iar publicul este în extaz când le cântă fostul părinte.

Cristian Pomohaci a fost invitat să cânte în fața a o mie de oameni din comuna suceveană Panaci, unde a făcut deliciul spectatorilor.

Oamenii l-au aplaudat la scenă deschisă, dând uitării scandalul în care fostul preot a fost implicat, dar momentul serii a fost atunci când Pomohaci le-a vorbit, neuitând să facă apropouri cu tentă sexuală, relatează Antena3.

”Domnule primar, vă felicit pentru ceea ce faceţi. Sunt invidios pe părintele de aici pentru că vă are. Şi doamna Mihaela, încă o dată, vă mulţumesc pentru răbdarea pe care o aveţi, pentru zilele pe care le lipsește de acasă, pentru orele de peste program. Şi acum aş fi rău să nu vă spun şi pentru nopţile pe care le lipseşte de acasă”, a spus Pomohaci, pe scenă.

rootstireaActualitate/EsentialFapt divers
Cristian Pomohaci este de neoprit. Programele lui artistice par mai numeroase ca niciodată, iar publicul este în extaz când le cântă fostul părinte. Cristian Pomohaci a fost invitat să cânte în fața a o mie de oameni din comuna suceveană Panaci, unde a făcut deliciul spectatorilor. Oamenii l-au aplaudat la scenă...

Preluat de la EVZ